Friss topikok

QuantumResearch.hu

A QuantumResearch a magyar piacon elsőként biztosít ügyfelei számára professzionális, naponta frissülő elemzés szolgáltatást a világ legfontosabb tőzsdéin kereskedett határidős termékeiről és devizáiról. A cégünk által nyújtott tőzsdei technikai elemzés széleskörű, lefedi a világ legnagyobb forgalmú és leginkább kereskedett pénzügyi termékeit. Úgymint Dax, Dow Jones, S&P500 illetve Olaj vagy Arany elemzés - illetve kiegészítve a hazai piac legnépszerűbb részvény és devizapiaci instrumentumaival, ilyen például Bux és OTP elemzés. Elemzési palettánk tartalmazza a legfontosabb forint keresztárfolyamokat, úgymint EURHUF, USDHUF, CHFHUF. A QuantumResearch gyorsan áttekinthető, könnyen értelmezhető elemzést nyújt ügyfeleinek, mely nélkülözhetetlen a sikeres kereskedéshez, függetlenül az Ön tapasztalatától és kereskedési stílusától, legyen az napon belüli vagy hosszabb távú. www.quantumresearch.hu

HTML

professzionális technikai elemzés

2010.12.11. 18:47 QuantumResearch

Eladás, vétel oszlop!

Címkék: technikai elemzés quantumresearch

 Pár napja egy újítást vezettünk be az elemzéseinkben. Ezentúl az ellenállás-támasz szintjeink mellett egy függőleges oszlop látható, mely színek segítségével jelzi a piac állapotát. Kiemelt szintjeinknek általában komoly jelentősége van a további mozgást nézve.

Oszlopunk segítségével első ránézésre azonnal értelmezhető a piac állapota és mozgásának várható iránya. Az alábbi példa segít a szemléltetésben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bux árfolyamának jelenlegi mozgását láthatjuk. Elképzelésünk szerint 22600 korábbi lokális csúcs komoly ellenállás, ezért a kialakult csökkenő trendben ennél a szintnél várható friss eladók megjelenése a piacon. E fölé érve azonban vételi nyomás várható, ezt jelképezi oszlopunk zöld része. Korábbi mélypont, 20200 alá esés további eladást gerjeszthet, ezt jelzi oszlopunk piros része. A kettő között kialakult jelenlegi emelkedés bármikor eladásba vagy oldalazásba fordulhat, ezt jelöli oszlopunk fehér, semleges része.

 

Reméljük ezáltal még könnyebben, egyszerűbben értelmezhető a szöveges komment és R/S ellenállás-támasz szintjeink jelentése, a piacról alkotott véleményünk.

 

További sikeres kereskedést kíván a QuantumResearch csapata!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://technikaielemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr832509485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása