Friss topikok

QuantumResearch.hu

A QuantumResearch a magyar piacon elsőként biztosít ügyfelei számára professzionális, naponta frissülő elemzés szolgáltatást a világ legfontosabb tőzsdéin kereskedett határidős termékeiről és devizáiról. A cégünk által nyújtott tőzsdei technikai elemzés széleskörű, lefedi a világ legnagyobb forgalmú és leginkább kereskedett pénzügyi termékeit. Úgymint Dax, Dow Jones, S&P500 illetve Olaj vagy Arany elemzés - illetve kiegészítve a hazai piac legnépszerűbb részvény és devizapiaci instrumentumaival, ilyen például Bux és OTP elemzés. Elemzési palettánk tartalmazza a legfontosabb forint keresztárfolyamokat, úgymint EURHUF, USDHUF, CHFHUF. A QuantumResearch gyorsan áttekinthető, könnyen értelmezhető elemzést nyújt ügyfeleinek, mely nélkülözhetetlen a sikeres kereskedéshez, függetlenül az Ön tapasztalatától és kereskedési stílusától, legyen az napon belüli vagy hosszabb távú. www.quantumresearch.hu

HTML

professzionális technikai elemzés

2011.03.28. 20:47 QuantumResearch

50%-os kedvezmény az Admiral Markets ügyfeleinek!

Címkék: technikai elemzés quantumresearch admiral markets

Örömmel jelenthetjük, hogy az Admiral Markets és a QuantumResearch partneri megállapodásának eredményeként az Admiral Markets valós számlával rendelkező ügyfelei 50%-os kedvezménnyel fizethetnek elő bármely csomagunkra! A kedvezmény igénybevételének feltétele legalább 3 lot kereskedett mennyiség egy hónap alatt. A kedvezmény megrendelés esetén partnerkód megadásával aktiválható, amit az Admiral Markets küld ki ügyfeleinek.

Velünk együtt az Admiral Markets is elkötelezett a minél magasabb szintű szolgáltatás nyújtása iránt, reméljük hosszú távra szóló kezdeményezésünk által sokaknak nyújthatunk segítséget napi kereskedése során!

Oldalunkon kártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll előfizetése aktiválásához, illetve annak meghosszabbításához. Bankkártyás fizetési lehetőséget az OTP rendszere teszi akadálymentessé és biztonságossá. Kártyás fizetés esetén a szolgáltatás azonnal aktiválódik.

 

QR

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://technikaielemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr342780070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása